Sari la conținut

Certificatul „Doi urşi îndrăgostiţi”, lansat pentru Valentine’s Day

certificatul-doi-ursi-indragostiti-lansat-pentru-valentines-day

Asociaţia Milioane de Prieteni, lansează o idee pentru a puncta în mod inedit Valentine’s Day!

  Iubitorii de animale pot primi, în schimbul unei donaţii de 140 de lei, un certificat cadou cu „doi urşi îndrăgostiţi”, personalizat, pe care să-l dăruiască persoanei iubite chiar de Sfântul Valentin.

„Este vorba despre un certificat cadou de Valentine’s Day, care oferă posibilitatea să-i dea celuilalt un urs adoptat la distanță. Asta înseamnă că va plăti 140 de lei pentru certificatul care-i va parveni pe mail, cu datele persoanei iubite trecute pe el şi ştie sigur că, în acest mod, va ajuta şi un urs din cei 100 pe care îi găzduim în sanctuar”, a explicat Laurenţiu Ţiţei, reprezentant Asociaţia „Milioane de prieteni”.

Suma plătită pentru certificat va reprezenta o contribuţie simbolică la întreţinerea urşilor, deoarece costurile pentru un urs ajung, într-un an, la aproximativ 6.000 de euro.

Pe de altă parte, un urs poate fi adoptat la distanţă, contra unei sume minime de 60 de euro pe an, adică 5 euro pe lună.

Cei care iubesc câinii, pot primi acelaşi tip de certificat cu căţei şi de asemenea, pot sprijini Asociaţia în a oferi îngrijire patrupedelor din azilul Victory.

Comentarii

Ultimă oră