Sari la conținut
cetatea-rasnov-din-record-in-record-

Investiţiile în dezvoltarea infrastructurii turistice, dar şi strategia de promovare Râşnovului au făcut ca numărul de vizitatori să crească de la an la an.

Potrivit viceprimarului Râșnovului, această tendinţă este vizibilă în momentul în care sunt analizate datele referitoare la numărul de vizitatori ai Cetăţii.

Această evoluţie, consideră viceprimarul, este o consecinţă a programului de investiţii ce a vizat infrastructura turistică, de la intervenţiile în regim de urgenţă de la Cetate, la realizarea liftului pe plan înclinat sau reabilitarea centrului istoric al staţiunii.

De altfel, strategia de dezvoltare infrastructurii turistice din staţiune va continua, având în vedere că Primăria Râşnov aşteaptă acum semnarea contractului de finanţare pentru reabilitarea, cu bani europeni, a Incintei de vest a Cetăţii, dar şi deschiderea axei din Programul Operaţional Regional 2014 – 2020, care să permită finanţarea unui alt proiect cu impact pozitiv asupra turismului, respectiv amenajarea unui skate-parc.

Comentarii

Ultimă oră