Sari la conținut
champions-league-video

Remontada lui Cristiano. Real Madrid a făcut un meci fabulos contra lui Wolfsburg și s-a calificat în semifinalele Ligii Campionilor. Trupa lui Zidane avea de recuperat două goluri după ce în tur madrilenii au fost învinși în Germania cu 2-0. În fața unui public ce a umplut până la refuz Santiago Bernabeu, Cristiano Ronaldo a ieșit la rampă și în doar două minute a reușit să anuleze avantajul nemților. În minutul 16 CR7 a înscris după o centrare deviată a lui Carvajal, pentru ca un minut mai târziu să înscrie cu capul din centrarea perfectă a lui Kroos. Ronaldo a reușit hattrick-ul în minutul 77 când a marcat dintr-o lovitură liberă de la 25 de metri. Astfel Real Madrid a câștigat cu 3-0 și s-a calificat pentru a șasea oară consecutiv în penultimul act al Ligii Campionilor.

Manchester City s-a calificat în premieră în semifinalele Ligii Campionilor la fotbal, marți seara, pe teren propriu, în urma victoriei cu scorul de 1-0 (0-0) în fața formației Paris Saint-Germain, în manșa secundă a sferturilor. Belgianul Kevin De Bruyne (76) a marcat golul victoriei și al calificării, după 2-2 în tur, dar ''cetățenii'' au ratat și un penalty, prin Aguero (30). În primul meci, PSG irosise o lovitură de pedeapsă, prin Ibrahimovic. Golul lui De Bruyne a fost de fapt singurul șut pe poartă expediat de formația engleză.

Astăzi vom afla ultimele două echipe ce merg în semifinalele Champions League. De la ora 21.45 pe Vicente Calderon va avea loc duelul de foc dintre Atletico Madrid și FC Barcelona. În tur pe Camp Nou, catalanii s-au impus cu 2-1 dar au suferit mult pentru această victorie. Barca nu traversează cea mai bună formă, trupa lui Luis Enrique pierzând ultimele două dispute din campionat. De partea cealaltă Atletico este pe val, dar Cholo Simeone nu-l va putea utiliza în această seară pe Fernando Torres, jucător eliminat în partida tur. În celălalt sfert de finală, Benfica primește pe Da Luz vizita nemților de la Bayern Munchen. În tur tupa lui Guardiola s-a impus cu 1-0 și pare favorită la calificare, dar Benfica e o nucă tare pe teren propriu.

Comentarii

Ultimă oră