Sari la conținut

Actorul Charlie Sheen, protagonistul serialului american „Doi bărbaţi şi jumătate“, a depus luni, la Curtea Superioară din Los Angeles, actele de divorţ, pentru a încheia căsnicia cu Brooke Mueller, cu care era căsătorit din anul 2008, după ce săptămâna trecută a fost implicat într-un scandal cu droguri, prostituate şi alcool

Anul trecut Sheen, în vârstă de 45 de ani, a amenin­ţat-o pe Muller cu un cuţit în ziua de Crăciun. La vremea respectivă starul american a fost arestat, iar în luna august a acestui an el a pledat vinovat pentru acuzaţia de agresiune asupra soţiei sale.

Pentru fapta sa, Sheen a fost obligat prin decizie judecătorească să se interneze pentru 30 de zile într-o clinică de tratare a dependenţei de alcool şi droguri din California. Surse apropiate cuplului declarau săptămâna trecută pentru presa străină că actorul urma să se interneze în aceeaşi clinică, după ce a fost găsit gol şi beat într-o cameră de hotel din New York.

Cu actuala soţie, Charlie Sheen are băieţi gemeni în vârstă de un an şi jumătate. Actorul a mai trecut prin două căsnicii eşuate.

În anii "90, Sheen era recunoscut ca fiind un client fidel al mai multor bordeluri, acesta având şi o relaţie mult mediatizată cu actriţa de filme porno Ginger Lynn. În 1996, divorţa la numai an după căsătoria cu Donna Peele.

Deşi a doua căsătorie a a lui Charlie Sheen, cea cu actriţa Denise Richards a durat mai mult decât prima, adică patru ani, în cele din urmă s-a încheiat tot la tribunal, în 2006. Cei doi au împreună trei fete. În martie 2005, pe când era însărcinată cu cea de-a treia fiică, Denise Richards i-a intentat proces de divorţ actorului, acuzându-l de violenţă domestică.

Comentarii

Ultimă oră