Sari la conținut

Chef de chef şi bani fără număr la nunta lui Honorius Prigoană. Cât au câştigat cei doi tineri însurăţei

chef-de-chef-si-bani-fara-numar-la-nunta-lui-honorius-prigoana-cat-au-castigat-cei-doi-tineri-insuratei

Nunta lui Honorius Prigoană, fiul cel mare al afaceristului Silviu Prigoană, a fost unul dintre evenimentele de căpătâi ale acestui sfârșit de an. Petrecerea a avut loc într-un lux orbitor și a adunat 400 de invitați aleşi pe sprânceană, care s-au cinstit la masa plină cu delicatese în stil mare.


Ca la orice nuntă românească, și la nunta lui Honorius Prigoană, pe masa invitaților au fost așezate plicuri numai bune de umplut și, la ora la care petrecăreții au trecut la decartat, de la ureche la ureche a început să circule întrebarea: ”Cât merge darul?”. Potrivit mai multor invitați care au văzut, trăit și gustat din opulența evenimentului organizat la complexul lui Ion Țiriac, după cele mai înalte standarde, minimum admis a fost… 5.000 de euro de familie!!!

Deși mesenii s-au grăbit să comenteze că Elena Udrea ar fi vârât în plic suma fabuloasă de 20.000 de euro, dat fiind ca a fost nașă, fosta blondă de la Cotroceni neagă cu desăvârșire că ar fi oferit un cadou atât de substanțial mirilor.

sursa: Libertatea

Comentarii

Ultimă oră