Sari la conținut

Christoph Daum: Am fost mulţumit de organizarea echipei

christoph-daum-am-fost-multumit-de-organizarea-echipei

România şi Kazahstan au remizat, marţi, scor 0-0, într-un meci din Grupa E a preliminariilor Campionatului Mondial din 2018, iar selecţionerul Christoph Daum a declarat, la final, că este mândru de ceea ce au arătat jucătorii pe teren, chiar scorul a fost doar egal.

România n-a reuşit să treacă peste condiţiile vitrege din Kazahstan. Vremea rece, terenul sintetic şi agresivitatea adversarilor ne-au pus mari probleme. În ciuda rezultatului, Christoph Daum are numai cuvinte de laudă pentru jucătorii săi, susţinând că ”tricolorii” au alergat foarte mult, au fost organizaţi, s-au zbătut, au avut atitudine, însă putea fi mai atenţi în faza de finalizare.

"Nu sunt chiar mulţumit de rezultat. Am fost mulţumit de organizarea echipei. Cred că toată lumea trebuie să fie mândră de aceşti jucători, pentru cum s-au descurcat, dar ne-a lipsit finalizarea, pasa decisivă. Cred că toată lumea ar trebui să fie mândră de ei, cresc de la meci la meci", a declarat Christoph Daum la TVR, imediat după meci.

România joacă următorul meci din Grupa E a preliminariilor pentru Campionatul Mondial din 2018 cu Polonia, pe teren propriu, pe 11 noiembrie, de la ora 21:45.

Comentarii

Ultimă oră