Sari la conținut

Ciclism: Țvetcov are așteptări mari de la sezonul următor

ciclism-tvetcov-are-asteptari-mari-de-la-sezonul-urmator

Ciclistul român Serghei Țvetcov a declarat că are așteptări mari de la sezonul 2017, după ce a semnat cu echipa americană Jelly Belly, anunță portalul Cycling News.

"Sunt foarte emoționat să revin cu o nouă experiență și noi obiective, mai ales într-o echipă în care am avut susținerea tuturor", a declarat Țvetcov despre revenirea sa la Jelly Belly.

Sportivul născut peste Prut s-a referit și la perioada petrecută la echipa italiană Androni Giocattoli: ''Au fost doi ani extraordinari la o echipă mare, cu care am alergat în cursa importante ca Giro d'Italia și Milano-San Remo".

"În opinia mea, ciclismul este un sport de super anduranță în care devii mai puternic cu trecerea timpului, din punct de vedere tactic, mental și, bineînțeles, fizic. Simt că am un potențial mare de creștere în anii următori", a adăugat Țvetcov (27 ani).

Ciclistul român (are cetățenie din 2014), care a participat anul acesta la Jocurile Olimpice de la Rio de Janeiro, a discutat cu directorul echipei Jelly Belly, Danny Van Haute, în legătură cu cursele pe care le va alerga și cu responsabilitățile pe care le va avea în cadrul echipei, Țvetcov urmând să concureze anul viitor în cursele din America de Nord, competiții din calendarul național și unele curse în Asia.

"Am avut experiențe grozave în anii trecuți în aceste curse. Mă voi concentra să dau tot ce pot în curse precum Gila, Redlands și Cascade, care mi se potrivesc perfect, cu contratimp și etape de cățărare", a explicat Țvetcov.

sursa: agerpres.ro

Comentarii

Ultimă oră