Sari la conținut

„Cinderella on Ice” ajunge pe 6 aprilie la Brașov

cinderella-on-ice-ajunge-pe-6-aprilie-la-brasov

Singurul balet pe gheață din lume, Ansamblul de Stat al Baletului din Sankt Petersburg (St. Petersburg State Balet On Ice) vine în Brașov pe data de 6 aprilie 2015, ora 19.00, cu fascinanta reprezentație “Cinderella On Ice”, scrie bizbrasov.ro. Acest spectacol unic, apreciat la nivel internațional, va fi cu siguranță, un cadou de excepție pentru brașoveni în apropierea Sfintelor Sărbători de Paști! Fantastica poveste a fetei orfane și sărace care se transformă într-o prințesă va prinde contur la Patinoarul Olimpic din Brașov pe muzica lui Serghei Prokofiev, iar explozia de culori și costumele strălucitoare vor aprinde instant imaginația celor mici!

Considerat una dintre bijuteriile Rusiei, Ansamblul de Stat al Baletului din Sankt Petersburg numără aproximativ 80 de balerini-patinatori, mulți campioni europeni, mondiali sau olimpici la patinaj artistic, majoritatea maeștri ai sportului în Rusia.

Biletele se gasesc la următoarele categorii de prețuri:

CATEGORIA I – 150 RON,

CATEGORIA II – 120 RON,

CATEGORIA III – 100 RON


Copiii până la 3 ani, însoţiţi de părinţi, intră gratuit fără a avea loc pe scaun, copiii cu vârsta între 3 şi 14 ani, însoţiţi de părinţi, beneficiază de un preţ special de 80 Ron la oricare din cele 3 categorii de locuri. Biletele sunt disponibile în următoarele locații: Librăria Șt. O. Iosif, Patinoarul Olimpic Brașov;
Restaurantul La Strada; Sala Patria.

Comentarii

Ultimă oră