Sari la conținut

Circulație blocată pe strada Avram Iancu, pe ambele sensuri, de joi până sâmbătă

circulatie-blocata-pe-strada-avram-iancu-pe-ambele-sensuri-de-joi-pana-sambata

În perioada 20 iunie 2019, ora 8.00 - 22 iunie 2019, ora 18, se execută lucrări de instalare a unei conducte noi de apă potabilă pe strada Avram Iancu, de la intersecția cu strada Dealul Cetății până la intersecția cu strada Bisericii Române.


  Noua conductă de fontă cu diametrul de 500 va fi amplasată aproape de axul drumului. Din acest motiv, circulația va fi blocată total pe ambele
sensuri de circulație.


   Conducătorii auto vor fi ghidați prin intermediul panourilor de semnalizare rutieră cu privire la rutele alternative.


   Această lucrare face parte dintr-un contract de reabilitare și extindere a reţelelor publice de distribuție apă potabilă din municipiul Brașov, care a început în luna august a anului trecut și care se va derula până în februarie 2020.


  Valoarea întregului contract derulat, finanțat prin Programul Operațional de Infrastructură Mare, este de aproximativ 19,24 milioane de lei, inclusiv TVA.


   „Ne cerem scuze cetățenilor din zonă și conducătorilor auto care utilizează acest traseu. De asemenea, ne cerem scuze cetățenilor care folosesc mijloacele de transport în comun pe liniile RATBV 22 și 41, linii care vor avea traseu modificat”, a anunțat printr-un comunicat Compania Apa.

Comentarii

Ultimă oră