Sari la conținut

Mai multe asociaţii au lansat, în parteneriat, programul pilot „City Break în Braşov”.
Programul se derulează în două etape: 1- 6 mai, în perioada minivacanţei de 1Mai şi Paşte, şi 10-12 mai, în primul weekend după Paşte, de Duminica Tomii, când în Braşov are loc Parada Junilor braşoveni.
Turiştii pot beneficia de pachete de 2, 3 sau 5 nopţi de cazare, mic dejun inclus, în unităţi de cazare de 2, 3 şi 4 stele din Braşov şi Poiana Braşov, beneficiind de vouchere care asigură accesul la atracţii culturale şi de petrecere a timpului liber în sistem '1+1 gratis'(o persoană plăteşte bilet şi o persoană intră gratis).
Numărul voucherelor este proporţional cu cel al nopţilor de cazare. Oferta este valabilă atât prin agenţiile de turism membre ANAT, relaţia contractuală realizându-se între agenţie şi turist, respectiv între hotel şi agenţie, cât şi direct la recepţia unităţilor de cazare înscrise în program. Cei interesaţi se pot înscrie şi prin Agenţia pentru Promovarea şi Dezvoltarea Turismului din judeţul Braşov.
Biletele cumpărate nu sunt transmisibile şi nu se permite restituirea sumelor plătite din orice motiv. Sistemul de vânzare a programului 'City Break în Braşov' este primul venit primul servit.Lista cu unităţile de cazare, atracţiile culturale şi de petrecere a timpului liber va fi actualizată zilnic pe site-ul www.brasovtourism.eu. Programul a fost lansat de Asociaţia pentru Promovarea şi Dezvoltarea Turismului din judeţul Braşov (APDT) şi Asociaţia Naţională a Agenţiilor de Turism (ANAT) Regiunea Centru, cu sprijinul Federaţiei Asociaţiilor de Promovare a Turismului din România.

Comentarii

Ultimă oră