Sari la conținut
ciuperca-gigant-din-curtea-unui-brasovean

Avea aproape 5 kilograme şi l-a lăsat cu gura căscată pe cel care a descoperit-o. Vorbim despre o ciupercă imensă găsită de un braşovean în curtea atelierului său. Omul zice că e multă filozofie într-o ciupercă aşa de mare şi crede că ciudăţenia poate fi un semn divin în timp ce unii i-au spus că poate i-au trimis-o extratereştri.

Ion Potlog , inginer de meserie, are un atelier de reparat camioane. Acum cîteva zile s-a apucat de curăţenie în curtea din spatele atelierului. Mare i-a fost mirarea când şi a dat seama că ceea ce credea a fi iniţial un sac de plastic este de fapt o ciupercă uriaşă.

Nea Ion spune că ciuperci a mai văzut la viaţa lui dar ca asta nici una. A căutat imediat pe internet mai multe despre ciudăţenia din curte.

„Îi mai zice popular ,,băşica porcului,, şi dacă e prospătă, nu e trecută, nu e ajunsă la maturitate ea poate fi consumată” spune Ion Potlog

Chiar dacă pentru unii ar fi o delicatesă, nea Ion spune că nu are de gând să o gătească. O va păstra doar pentru poze.

“Când am găsit-o avea cinci kg, dupa trei zile are patru kg. Nu o prepar,  astept nepoteii sa vina sa facem poze, să o filmeze” a mai spus brasoveanul.

În atelier de câteva zile este forfotă mare. Mulţi vin să vadă grozăvia şi să o fotografieze. Omul crede că ciuperca e un semn divin şi poate şi de bogăţie care îi prevesteşte succesul în afaceri.

„Acum semnu’ nu ştim, o fi trimisă de Cel de sus că prea mă urmăreşte şi mă protejează pe mine iar alţi colegi de ai mei mai invidioşi zic: dacă ţi-au trimis-o extretereştrii ?? O fi domnule !! E multă filozofie într-o ciupercă de asta mare” a concluzionat nea Ion.

Comentarii

Ultimă oră