Sari la conținut

Clovn amendat pentru că făcea gălăgie într-un spectacol pentru copii

clovn-amendat-pentru-ca-facea-galagie-intrun-spectacol-pentru-copii

Scandal între autorătăţi şi zeci de părinţi la Suceava după ce un clovn a fost amendat. Poliţiştii locali l-au sancţionat cu 300 de lei pentru că ar fi făcut gălăgie prea mare în parc în timp ce îi distra pe copii.
        Un clovn a fost amendat cu 300 de lei de către un poliţist local sucevean pentru că perturba liniştea publică în timp ce făcea un spectacol gratuit pentru copii. Această sancţiune a produs o adevărată răscoală printre suceveni, după ce clovnul Bobo a postat pe Facebook procesul verbal prin care a fost amendat şi i-a rugat pe toţi cei ce se bucură de activitatea lui să îl ajute cu câte zece bani să îşi plătească amenda.

"Dragi copii, părinţi, bunici, drept răsplată pentru munca depusă pe toată perioada vacanţei de vară, nu am plecat şi eu în concediu, ca tot clovnul, cei de la Poliţia Locală Suceava s-au gândit să-mi ofere un cadou. M-au amendat cu 300 de lei sub pretextul că am făcut scandal în parcul central, am deranjat cu muzica şi voia bună cetăţenii din acea zonă", a spus pe Facebook Clovnul Bobo, scrie romaniatv.net.

Comentarii

Ultimă oră