Sari la conținut

CNOT Braşov nu a făcut faţă în deplasarea de la Craiova

cnot-brasov-nu-a-facut-fata-in-deplasarea-de-la-craiova

Etapa a 11-a din Divizia A, Seria B, la handbal masculin, a programat o deplasare dificilă pentru Centrul Naţional Olimpic de Tineret Braşov, la Craiova. Băieţii lui Florin Paraschiv au fost învinşi de Universitatea cu 32-28.

Meciul a fost controlat în mare parte de olteni, care s-au aflat în permanenţă la conducerea jocului. Experienţa superioară şi-a pus amprenta în momentele cheie, astfel că braşovenii nu s-au putut apropiat periculos. La pauză, Craiova conducea cu 14-12, iar în partea a doua diferenţa s-a mărit şi mai mult. În cele din urmă, CNOT Braşov a pierdut la 4 goluri.

După această înfrângere, braşovenii au căzut pe locul 7 în clasament, cu 13 puncte. Cealaltă reprezentantă a judeţului Braşov în Seria B, CSM Făgăraş, a avut liber în această etapă. Făgăraşul ocupă în continuare prima poziţie a ierarhiei, cu 27 de puncte, la egalitate cu CSM Satu Mare, dar cu un golaveraj superior.

În acest an, Divizia A mai programează două etape. CNOT Braşov va mai juca acasă cu CSM Oradea şi în deplasare cu Universitatea Cluj, în timp ce CSM Făgăraş va mai da piept pe teren propriu cu Muhlbach Sebeş şi va încheia turul la Universitatea Craiova.

Comentarii

Ultimă oră