Sari la conținut

Colegiul de Informatică „Grigore Moisil” ar putea intra în modernizare după Paşte

colegiul-de-informatica-grigore-moisil-ar-putea-intra-in-modernizare-dupa-paste

După ce în 28 februarie a început eficientizarea energetică a Şcolii Gimnaziale nr. 4 din Valea Cetăţii, reprezentanţii municipalităţii braşovene estimează că în curând vor începe lucrări similare şi la Colegiul Naţional de Informatică „Grigore Moisil”.

În prezent este în curs de obţinere autorizaţia de construire şi, cel mai probabil, muncitorii se vor apuca de treabă în prima parte a lunii aprilie.

Demararea lucrărilor a fost întârziată de faptul că a durat destul de mult procedura de obţinere a avizului de la Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă, care a impus anumite condiţii astfel ca imobilul să fie sigur la incendiu.

După deschiderea şantierului, în principiu, la această unitate se va învăţa în două schimburi, având în vedere că lucrările nu vor începe simultan la ambele corpuri.

Primăria Braşov a obţinut o finanţare nerambursabilă prin Programul de Cooperare Elveţiano-Român în valoare de peste 8,8 milioane de lei.

În cazul Şcolii Gimnaziale nr. 4, valoarea lucrărilor este de puțin peste 3 milioane de lei, iar pentru Colegiul „Grigore Moisil”, valoarea lucrărilor este de aproximativ 5 milioane de lei.

În ambele cazuri, termenul asumat de constructori pentru finalizarea proiectelor este luna ianuarie 2019.

Comentarii

Ultimă oră