Sari la conținut

Colțea 1920 debutează în Cupa României la futsal!

coltea-1920-debuteaza-in-cupa-romaniei-la-futsal

Echipa de futsal a Brașovului, Colțea 1920, va încerca să se califice în faza următoare a Cupei României. Pentru asta trebuie să treacă de Luceafărul Buzău. Trupa buzoiană este una dintre formațiile bune din liga secundă, ocupând poziția a patra a clasamentului cu 18 puncte din 10 meciuri disputate. Colțea 1920 Brașov, aflată la sezonul de debut, se situează pe locul 8 al ierarhiei cu 9 puncte. Cele două echipe s-au întâlnit în această ediție de campionat, iar buzoienii s-au impus greu cu 7-5.

„O să fie un joc dificil. Întâlnim o echipă bună, dar avem șansa noastră. Am jucat de la egal la egal cu ei în campionat și ne-au învins greu. Noi ne-am pregătit foarte bine pentru acest meci și vrem să câștigăm partida și să ne calificăm în faza următoare a Cupei României. Contează foarte mult faptul că vom juca pe teren propriu. Băieții sunt obișnuiți să joace în Sala Sporturilor și sunt convins că oamenii din tribune ne vor susține. Obiectivul nostru este să mergem cât mai departe în această competiție și să aducem la Brașov o echipă din prima ligă. Poate vom reuși chiar o surpriză”, a declarat antrenorul celor de la Colțea 1920 Brașov, Radu Burciu.

Trupa lui Radu Burciu este hotărâtă să câștige partida de astăzi și să avanseze cât mai mult în Cupa României. Meciul dintre Colțea 1920 Brașov și Luceafărul Buzău se va disputa astăzi cu începere de la ora 16.30. Fanii futsalului pot urmării și jocul dintre Blue Angels Cristian și formația de primă ligă, KS Târgu Secuiesc, partidă ce va debuta la Sala Sporturilor, la ora 14.30.

Comentarii

Ultimă oră