Sari la conținut

Colţea, o echipă de nota 10! Scor imens cu Baloteşti

coltea-o-echipa-de-nota-10-scor-imens-cu-balotesti

ACS Colţea 1920 Braşov nu i-a dat nicio şansă Baloteştiului. În etapa a 14-a din campionatul Clasic rezervat Juniorilor B Republicani, formaţia antrenată de Sorin Corîiu nu a avut milă de ultima clasată, căreia i-a administrat un sec 10-0!

Dacă la pauză era doar 4-0, în repriza a doua a început să plouă cu goluri în poarta ilfovenilor. Interesant este că Gavârliţă a fost singurul fotbalist de pe teren care a reuşit o dublă. În rest, Colţea a avut nouă marcatori diferiţi. Marinescu, Popa, Brezean, Brătulescu, Tamaş, Voicu, Casian şi Magopeţ şi-au trecut numele pe lista marcatorilor.

Pentru Colţea 1920 Braşov a fost ultimul joc oficial din acest an pe teren propriu. Totuşi, băieţii lui Corîiu vor mai avea de jucat o partidă până la vacanţă, week-endul viitor, în deplasare cu Dinamo Bucureşti.

În clasament, formaţia braşoveană este pe locul 2, cu 33 de puncte, la două lungimi în spatele Chindiei Târgovişte. Chiar şi aşa, Colţea nu are la activ nicio înfrângere şi posedă cel mai bun atac din serie, cu 59 de goluri.

Comentarii

Ultimă oră