Sari la conținut

Compania Naţională de Investiţii va construi un bazin de înot la Făgăraş

compania-nationala-de-investitii-va-construi-un-bazin-de-inot-la-fagaras

Acesta va fi amplasat pe locația fostului ştrand!

Compania Naţională de Investiţii a lansat licitaţia pentru proiectarea, acordarea asistenţei tehnice şi construirea unui bazin de înot în municipiul Făgăraş, în locul fostului ştrand în aer liber din localitate. Conform anunţului licitaţiei, valoarea investiţiei este estimată la 18.281.985 lei, fără TVA, iar firmele interesate de acest proiect pot depune ofertele până în data de 28 mai 2020.


   Firma care va câştiga licitaţia va trebui să finalizeze bazinul în termen de 15 luni, dar şi să ofere o garanţie a lucrărilor de 36 de luni.


   Conform proiectului, va fi amenajat un bazin mare acoperit, cu dimensiunea de 21 m X 25 m, care va putea fi utilizat atât pentru agrement, cât şi pentru pregătirea sportivilor. De asemenea, va fi amenajat şi un bazin mic, tot acoperit, cu dimensiunea de 7 m X 15 m, acesta urmând a fi folosit de copii.


      Proiectul mai prevede amenajarea unui bazin de hidromasaj, a unor spaţii pentru saună (uscată, umedă, sărată), a unui cabinet medical, a unei săli de recuperare, dar şi a unor tribune. Totodată, vor fi amenajate vestiare şi alte spaţii tehnice.

Comentarii

Ultimă oră