Sari la conținut

Componente ale unor autobuze aruncate la întâmplare pe câmp, în Brașov

În urma verificărilor realizate de politistii locali a fost identificata pe terenul situat lângă Soseaua de Sud-Est a orașului, o noua depozitare de deseuri rezultate din dezmembrarea unor autobuze.

Erau aruncate scaune, diverse componente si acte, care apartineau societatii comerciale, care detinea mijloacele de transport, inclusiv certificate de inmatriculare, carte de identitate a autovehiculului, autorizatie de reparatii eliberata de IPJ Brasov, licenta pentru transportul international de persoane, toate in original.

Au fost efectuate demersuri in vederea identificarii provenientei acestor deseuri. Dupa cercetari a fost gasita sursa acestor deseuri, mai precis 7 autobuze ale unei societati comerciale cu punctul de lucru in Brasov, care fusesera cumparate de o societate comerciala din municipiul Bacau.

Dupa dezmembrarea autobuzelor, societatea respectiva a valorificat materialele feroase si neferoase, iar ce nu a putut fi valorificat a fost aruncat pe camp in zona Decathlon in data de 23 februarie 2021. Firma a fost sanctionata contraventional cu amenda in cuantum de 25.000 lei si s-a dispus ca masura complementara sa salubrizeze zona.

Comentarii

Ultimă oră