Sari la conținut

COMUNICAT DE PRESĂ: Noi oportunitati pentru antreprenori”, cod MYSMIS 106360

FIRST JOB SCHOOL in parteneriat cu GO TO JOB SCHOOL si FPIMM Brasov anunta incheierea proiectului ”Noi oportunitati pentru antreprenori”, cod MYSMIS 106360.


Proiectul s-a desfasurat in perioada 15.01.2018- 28.02.2021 in regiunea Centru, judetele Brasov, Covasna, Harghita, Mures, Sibiu, Alba.


Prin intermediul proiectului persoanele interesate au beneficiat GRATUIT de servicii de consiliere/consultanta, cursuri de formare profesionala, campanii, seminarii motivationale. Rezultatele obtinute in urma derularii proiectului sunt:


- 393 persoane au obtinut certificare in urma participarii la cursul de Competente antreprenoriale
- 400 persoane au participat la sedinte de consultanta pentru completarea planurilor de afaceri
- 35 planuri de afaceri au fost finantate cu 30.000 euro nerambursabili. Afacerile se desfasoara in judetele Brasov, Covasna, Harghita, Mures
- Au fost create 70 de locuri noi de munca.


Data fiind situatia pandemica generata de infectia cu COVID 19, din pacate nu a fost organizata o conferinta de incheiere a proiectului, acest comunicat fiind facut public si adus la cunostinta antreprenorilor care au beneficiat de subventie in cadrul proiectului.


Proiect a fost cofinantat prin Programul Operational Capital Uman, Axa Prioritara 3 “Locuri de munca pentru toti”, Obiectiv Tematic 8 “Promovarea unor locuri de munca durabile si de calitate si sprijinirea mobilitatii lucratorilor”, Prioritatea de investitii 8.iii “Activitati independente, antreprenoriat si infiintare de intreprinderi, inclusiv a unor microintreprinderi si a unor intreprinderi mici si mijlocii inovatoare”, Obiectivul specific 3.7 “Cresterea ocuparii prin sustinerea intreprinderilor cu profil nonagricol din zona urbana”.

Date de contact: 0268511951 sau office@hrcromania.ro

Comentarii

Ultimă oră