Sari la conținut
concert-caritabil-la-biserica-neagra-(1)

Biserica Neagră este gazda concertului caritabil „Vreau la şcoală”, susţinut de Grupul Voces şi organistul Steffen Schlandt sâmbătă, 28 septembrie, de la ora 18:00.

Concertul reprezintă o invitaţie adresată tuturor celor care doresc să se alăture Agenţiei Adventiste pentru Dezvoltare, Refacere şi Ajutor (ADRA) România în sprijinirea a 22 de elevi conştiincioşi dar fără posibilităţi materiale din zona Braşovului, de a putea frecventa şcoala şi în anul şcolar 2013-2014, prin intermediul proiectului „Vreau la şcoală”.

„Dorim ca prin talentul nostru, pe lângă bucuria adusă prin muzică ascultătorilor, să putem ajuta într-un mod pragmatic pe cei care sunt în lipsă, iar astfel s-a născut ideea acestui concert caritabil”, a declarat Emanuel Suciu, dirijorul Grupului Voces.
 
Acompaniaţi de organistul Bisericii Negre, Steffen Schlandt, membrii Grupului Voces vor interpreta piese corale din spaţiul american contemporan, precum şi lucrări negro spriritual a cappella. Prin participarea la concert, publicul va reuşi să treacă dincolo de trăirea muzicală, contribuind la implementarea proiectului „Vreau la şcoală” în localităţile Zărneşti, Hăghig şi Apaţa.

Biletele de intrare la concert costă 8 lei şi sunt puse în vânzare la casa de bilete a Bisericii Negre. La finalul concertului se poate face o donaţie suplimentară în urnele special pregătite.

Comentarii

Ultimă oră