Sari la conținut

Concert de muzică clasică, la Patria, pentru copiii de cristal!

concert-de-muzica-clasica-la-patria-pentru-copiii-de-cristal-

Pentru a marca şi în acest an Ziua Internaţională de Conştientizare asupra Autismului (2 aprilie), Asociaţia „Copiii de Cristal” organizează un concert de muzică clasică la Sala Patria, pe 31 martie, începând cu ora 18, împreună cu Liceul de Muzică Tudor Ciortea Braşov şi Primăria Municipiului Braşov.

Printre numeroşii muzicieni care vor susţine acest spectacol în beneficiul Asociaţiei „Copiii de Cristal”se numără domnul Ludovic Armin Cora, muzician de orchestră, solist şi component al diferitelor ansambluri camerale, în prezent oboist asociat al Orchestrei Naţionale Lorraine – Metz, Franţa. Acesta, împreună cu muzicieni talentaţi din Braşov, vă propun o seară specială în acorduri simfonice, pentru a sărbători cum se cuvine un deceniu de activitate a Asociaţiei „Copiii de Cristal”, ONG care luptă pentru drepturile persoanelor diagnosticate cu TSA (Tulburări din Spectrul Autismului).

În aceeaşi seară, în foaierul Sălii Patria, se va desfăşura o expoziţie cu vânzare a tablourilor realizate de tânărul Radu Plopeanu, precum şi a obiectelor lucrate manual în cadrulorelor de terapie ocupaţională de beneficiarii Asociaţiei „Copiiide Cristal”. În timp ce vor admira şi chiar cumpăra exponatele, invitaţii vor putea servi produse asigurate de sponsori.

Toate fondurile care se vor strânge în urma acestui eveniment vor fi folosite de Asociaţia „Copiii de Cristal” pentru continuarea terapiilor copiilor şi adulţilor cu TSA şi alte nevoi speciale.

Biletele pot fi achiziţionate de la sediul Asociaţiei „Copiii de Cristal” (Str. Aurel Vlaicu, nr. 26 bis, etaj I, Braşov), iar pentru rezervări, la adresa de e-mailcontact@copiiidecristal.ro sau sunați la 0268.708.150.Preţul unui bilet este de 50 lei. Mai multe detalii despre evenimentul „Copiii de Cristal şi Prietenii”găsiţi pe site-ul www.copiiidecristal.ro.

Comentarii

Ultimă oră