Sari la conținut

Concerte şi super petreceri în weekend la Braşov

Luna Amară, Timpuri noi, Dj Project, Fuego, CRBL, Adela Popescu vor concerta în acest weekend la Braşov.

Clubul Rockstadt vă invită vineri seară, 16 martie, cu începere de la ora 21.00,  la concertul celor de la Luna Amară. Tot vineri, Trupa Ad Hoc va susţine la Braşov un concert cu ocazia St. Patrick’s Day. Concertul are loc în Deane’s Irish Pub, de la ora 20.00. Intrare 15 lei. Saint Patrick’s Day este sărbătoarea națională a Irlandei și se aniversează în data de 17 martie. Sfântul Patrick este cel care a creștinat Irlanda. El a explicat simbolul Sfintei Treimi folosind trifoiul cu trei foi, care a devenit emblema sărbătorii.

Clubul Bamboo Brasov te invită sâmbăta seară, de la ora 23.00,  la Best Party in Town alături de CRBL. Tot    sâmbăta, 17 martie, la Kasho, vă aşteaptă  un concert de milioane, alături de Dj Project şi Adela Popescu, noua membră a trupei. Bilet de intrare: 20 lei. Sâmbăta seară, Rockstadt vă oferă o seară  excelentă în compania formaţiei  Timpuri Noi. Preţ bilet: 20 lei.

Concert Fuego. Primăvara aduce o surpriză plăcută braşovenilor avizi de muzică bună. Fuego va concerta sâmbătă, 17 martie 2012, de la ora 19.00, la Centrul Cultural Reduta din Braşov.   Biletele se găsesc la casa sălii de spectacol. Informaţii la 0746 774 204.   "Miroase-a pom cutreierat de mugurişi-a frunză verde care se răscoală", prilej de a vă adresa o nouă invitaţie  prin cele mai romantice melodii din repertoriul meu să invocăm ca înc-o primăvară în noi să înflorească” spune cântăreţul Fuego.

Julieta şi Romeo la Opera Braşov. Julieta şi Romeo”, operă în 2 acte de Vicenzo Bellini, se joacă sâmbătă, 17 martie, de la ora 18:30, la Sala Operei din Braşov. Spectacolul este dirijat de Dorel Munteanu, iar regia este semnată de Cristian Mihăilescu. Opera este o adaptare după tragedia lui Shakespeare, pe libretul lui Felice Romani, având premiera la Veneția în martie 1830. Acţiunea se  petrece la Verona în sec.al  XIII-lea. „Julieta şi Romeo” este o  emoţionantă poveste de iubire, mereu nemuritoare, oricât de repede şi profund s-ar schimba lumea. Vor da glas acestei poveşti de iubire voci fermecătoare ale Operei Braşov: Nicoleta Chirilă, Asineta Răducan , Mihai Irimia, Dan Popescu,  Vitalii Dumitru. Biletele costă 20 lei şi 10 lei şi se vând la sediul Operei din str. Bisericii Române nr. 51.

Spectacole de teatru. În acest weekend, la Teatrul Dramatic sunt programate următoarele spectacole.
Vineri, de la ora 19.00 este piesa “DESPRE IUBIRE LA OM” dramatizare de Niculae Urs după povestirea Marfă vie de A.P. Cehov. Preţul biletelor: 15 lei, redus pentru elevi, studenţi, 10 lei.
Sâmbătă, 17 martie, de la ora 19.00 este spectacolul “FANTEZIILE SEXUALE ALE SOŢULUI MEU APROAPE CĂ M-AU ÎNNEBUNIT” de John Tobias. Preţul biletelor: categoria I - 11 lei; categoria II - 9 lei.  Preţ redus pentru elevi, studenţi: 5 lei.
Duminică, 18 martie, de la ora 19.00 este “COLONELUL ŞI PĂSĂRILE” de Hristo Boicev. Preţul biletelor: 11 lei.      Preţ redus pentru elevi, studenţi: 7 lei.  
Duminică, la Teatrul Arlechino pentru copii, este programat spectacolul "CROITORAŞUL CEL VITEAZ" de Cristian Pepino. Acesta este la orele 10.30  şi 12.00. Distribuţia : Manuela Zaharie, Eliza Muraru, Petronela Rujan,Adrian Dobrescu, Marius Stroe, Adrian Iuga. L.A.

Comentarii

Ultimă oră