Sari la conținut

Concerte Whitney Houston cu ajutorul hologramelor

concerte-whitney-houston-cu-ajutorul-hologramelor

Regretata divă americană Whitney Houston va apărea începând de anul viitor într-o serie de concerte virtuale realizate cu ajutorul hologramelor. Turneul va începe în Statele Unite și va continua în lumea întreagă, informează luni Le Figaro.

Piesele lui Whitney Houston sunt cu siguranță nemuritoare. La trei ani după moartea sa prematură la vârsta de 48 de ani, Pat Houston, cumnata sa și în același timp președinta Fundației Whitney Houston, a anunțat că o va 'resuscita' pe cântăreață pentru o serie de concerte virtuale cu ajutorul hologramelor, scrie agerpres.ro.

Compania Hologram USA, specializată în această înaltă tehnologie, a confirmat știrea. Interpreta pieselor 'Saving All My Love For You' și 'Run To You' va oferi din nou concerte, prin procedeul fotografic în trei dimensiuni.

Pentru realizarea tehnică, familia a început un parteneriat cu miliardarul grec Alki David, patronul companiei Hologram USA. "Aceasta este exact ceea ce am așteptat atunci când am creat această companie. Sunt convins acum că vom crea o ultimă celebrare a artei lui Whitney", a anunțat el într-un comunicat.

Pat Houston, care este soția fratelui lui Whitney Houston, Gary, este încântată de acest proiect ambițios, declarând că este o oportunitate extraordinară pentru ca fanii să poată asista la reinventarea unei dintre cele mai mari artiste din istorie și concertele sale să continue.

Nu este prima dată când un artist este readus pe scenă după moartea sa grație acestei tehnici. Metoda hologramelor a fost deja utilizată pentru regretatul rapper TuPac sau pentru regele muzicii pop, Michael Jackson. Regretata cântăreață americană de jazz Billie Holiday va putea fi văzută, de asemenea, cu ajutorul hologramelor la Teatrul Apollo, locație emblematică a jazzului, cu sediul în Harlem, New York. Acesta a anunțat miercurea trecută că va deveni prima scenă din SUA care va programa spectacole de holograme.

Comentarii

Ultimă oră