Sari la conținut

Concurs Braşovul Tău: Câştigă o invitaţie la Festivalul de Dramaturgie

concurs-brasovul-tau-cine-a-castigat-prima-invitatie-la-festivalul-de-dramaturgie

Castigatoarea primei invitatii la spectacolul de duminică, 11 noiembrie,  "Cină cu prieteni" de Donald Margulies,  este BRATU ELENA.

Concursul pe portalul de stiri Braşovul Tău continuă. Trimite  la adresa de email  info@brasovultau.ro  datele personale: nume, prenume și număr de telefon și poți câştiga prin tragere la sorți o invitație pentru 2 persoane la unul dintre următoarele trei spectacole.

-joi, 15 noiembrie, pentru spectacolul "Când Isadora dansa" de Martin Sherman, în regia lui Răzvan Mazilu. Teatrul Odeon, Bucureşti. Spectacolul are loc la ora 19.00 în sala mare.

- vineri, 16 noiembrie, pentru spectacolul "A fi sau a nu fi"  de Nick Whitby, în regia lui Vlad Massaci. Teatrul „Toma Caragiu”, Ploieşti. Spectacolul are loc la ora 19.00 în sala mare.

-sâmbătă, 17 noiembrie, pentru spectacolul  "Insula" după Gellu Naum. Spectacol-concert de Ada Milea. Teatrul Naţional Cluj-Napoca. Spectacolul are loc la ora 20.00 în sala mare.

Următoarea  tragere la sorţi are loc miercuri,  14 noiembrie. Cei care câştigă o invitaţie nu mai participă la următoarea tragere la sorţi.

Lista cu câştigăƒtorii se va publica pe www.brasovultau.ro.  Câstigăƒtorii vor fi contactați de căƒtre echipa www.brasovultau.ro pentru a primi premiul.  ÎŽn cadrul concursului vor fi acceptați doar participanți din județul Brașov.

Timp de nouă zile, publicul împătimit de teatru din Braşov va avea ocazia să se întâlnească, din nou, cu actori de top, din generaţii diferite. Horaţiu Mălăele, Maia Morgenstern, George Mihăiţă, Ada Milea, Vlad Zamfirescu, Mihai Călin sunt numai câţiva dintre cei care vor fi prezenţi pe scena braşoveană, în cadrul celei de-a XXIV-a ediţie a Festivalului de Dramaturgie Contemporană. Festivalul de Dramaturgie Contemporană începe sâmbătă, 10 noiembrie şi se încheie duminică, 18 noiembrie.



Detalii complete despre spectacole aici.

Comentarii

Ultimă oră