Sari la conținut

CONCURS Braşovul Tău: Câştigă o invitaţie la Stand up in the city- Costel

concurs-brasovul-tau-castiga-o-invitatie-la-stand-up-in-the-city-costel

După o lungă vacanță de vară,  STAND UP IN THE CITY - clubul mobil de comedie revine pe scena cluburilor din țară. Artitude și Stand up în the city  îl aduc pe COSTEL în Brașov  la DEANE'€™S PUB. Show-ul va avea loc luni 5 noiembrie, cu începere de la ora 20.00. Comediantul a venit din Bacău și a renunțat la Facultatea de Automaticăƒ. S-a făcut actor și nu s-a mai uitat în urmăƒ. COSTEL vrea sムspunăƒ, vrea sムfacăƒ. Simte când publicul nu e cu el sau când râde prea tare la lucruri puțin amuzante. Vine cu o energie extraordinarムpe scenă și este un povestitor extraordinar. Nu se îmbracă extravagant, nu ţipăƒ, nu face scandal, este un comediant binecrescut. Și avem nevoie de mulți ca el.
 
 
Concurs Brașovul Tău. Trimite pe  info@brasovultau.ro  datele personale: nume, prenume și număr de telefon și poți câştiga prin tragere la sorți o invitație pentru 2 persoane, dintre cele două premii puse la bătaie,  la spectacolul care va avea loc luni, 5 noiembrie. Nu este permisムmai mult de o înscriere de persoanăƒ/adresムde e-mail. Duminică searaƒ,  4 noiembrie, are loc tragerea la sorți. Se va publica lista cu câşstigăƒtorii atât pe www.brasovultau.ro, cât și în ziar.  Câstigăƒtorii vor fi contactați de căƒtre echipa www.brasovultau.ro pentru a primi premiul.  ÎŽn cadrul concursului vor fi acceptați doar participanții din județul Brașov.
 
Preț unui bilet la show este 25 ron. Biletele se achiziţioneazムdin: Deane'€™s Pub, str. Republicii nr.19, orele 10:00 - 23:00 zilnic până în  data de 5 noiembrie inclusiv. Informații și rezervăƒri: 0765436963

Comentarii

Ultimă oră