Sari la conținut

Concurs de fotografie pentru liceenii talentați din Braşov

concurs-de-fotografie-pentru-liceenii-talentati-din-brasov

Liceenii pasionaţi de fotografie din oraşul Braşov sunt invitaţi să participe la concursul de fotografie „Descoperă poveştile Braşovului“.

Competiţia îi provoacă pe tineri să descopere peisaje, comori arhitecturale, lăcaşuri ascunse şi tradiţii neobservate ale oraşului Braşov, care le pot aduce premii oferite de Allview.

Doritorii pot înscrie până la 3 poze în 2 categorii de concurs până în data de 11 noiembrie 2018, ora 23:59.

„Transilvania împlineşte 100 de ani de apartenenţă la România şi dorim să ne îndreptăm privirea către această sărbătoare. La poalele Tâmpei, Braşovul este atestat istoric de peste 800 de ani şi este unul din oraşele ale cărui influenţe istorice au contribuit la dezvoltarea acestuia.

De peste 800 de ani, orașul din mijlocul munților ne încântă cu peisaje deosebite, comori arhitecturale, lăcașuri ascunse și tradiții care trec adesea neobservate. Vrem să vedem unghiul, lumina și culorile prin care vedeți voi orașul nostru.

Astfel tinerii liceeni sunt invitaţi să-şi înscrie fotografiile pentru următoarele teme:


Influenţa minorităţilor în dezvoltarea oraşului Braşov (tema principală),
Tainele Braşovului (tema secundară)”, au precizat reprezentanţii organizatorilor.

Fotografii cei mai iscusiți, cei care caută să descopere istoria orașului nostru și cei care reușesc să o cuprindă cel mai bine într-un simplu cadru, pot câștiga premii oferite de Allview.

Iar cele mai reușite 20 de fotografii vor fi expuse public în cadrul unei expoziții care va avea loc în lunile noiembrie și decembrie 2018 la Centrul Multicultural al Universității Transilvania.

Concursul este inițiat de Organizaţia de Tineret a Forumului German Braşov împreună cu Asociaţia Absolvenţilor Liceului Johannes Honterus şi este susţinut de Ministerul de Stat pentru Familii, Muncă şi Afaceri Sociale din Bavaria/ Germania şi de Universitatea Transilvania.

Mai multe detalii despre concurs şi despre modalitatea de înscriere se pot găsi pe site-ul web http://djkronstadt.ro/ sau pe facebook https://www.facebook.com/events/245453759475254/ .

Comentarii

Ultimă oră