Sari la conținut
concurs-national-de-muzica-si-talente

Sâmbătă, 7 octombrie, începând cu ora 13, va avea loc concursul național de muzică si talente Art Respect, ediția a II-a. În juriu, alături de mai mulți profesori de muzică autohtoni, va fi și renumita Ozana Barabancea. La acest concurs s-au înscris nu mai puțin de 70 de concurenți de toate vârstele, începând cu 6 ani până la categoria +18 ani, la care voi participa și eu.

Prima ediție a festivalului a fost un real succes pentru Elena Moisa, omul care dorește să descopere cât mai multe talente din toata țara. Premiile voi fi pe măsură, deoarece se vor primi trofee extrem de interesante și multe alte surprize care vor bucura inimile participanților.

Sala va fi împodobită handmade de către prietena noastră Alina Samoilă, iar barul mobil o să conţină cafea, frappe, ciocolată caldă cu frişcă şi sos de ciocolată, sucuri şi apă.

Vă așteptăm cu drag la acest festival al toamnei, care va începe dimineață pentru a putea acoperi toate categoriile de vârstă. Festivitatea de premiere va avea loc la ora 18:30 în aceeași sală primitoare și elegantă, Sala Patria Brașov.

Sâmbătă, chiar dacă ești parinte, bunic sau doar un simplu invitat, ai program cultural.

Comentarii

Ultimă oră