Sari la conținut

Concurs pentru crearea unui nou logo la RATBV S.A.

concurs-pentru-crearea-unui-nou-logo-la-ratbv-sa

RATBV S.A. lansează o provocare tuturor brașovenilor, dar nu numai, care doresc să se implice în crearea unui nou logo al singurului operator de transport public de persoane din Brașov.

Cu alte cuvinte este lansat un concurs, al cărui premiu este, recunoașterea publică a talentului și inventivității, pentru crearea unui nou logo, a unei noi sigle a RATBV S.A.

Imaginea care va fi declarată câștigătoare va fi vizibilă pe toate materialele ce țin de transportul public de persoane din Brașov, iar pentru a ajunge în această postură creația trebuie să îndeplinească următoarele condiții: să fie un element unitar și recognoscibil, care să sublinieze faptul că RATBV S.A. este parte a comunității brașovene, să fie lizibilă, creativă și relevantă.

Cei care doresc să intre în concurs pot afla, accesând site-ul web al RATBV S.A. la secțiunea „INFORMAȚII UTILE – CAMPANII – CONTRIBUIE LA UN NOU INCEPUT PENTRU TRANSPORTUL PUBLIC DIN BRAȘOV” toate informațiile necesare despre Regulamentul de participare, calendarul competiției, modul în care va fi aleasă imaginea câștigătoare etc.

Până pe data de 5 mai 2017 sunt așteptate, la adresa de e-mail marketing@ratbv.ro, logo-urile propuse să devină, semnul distinctiv RATBV SA și în timp, unul dintre simbolurile orașului.

........................................................................................


  Ca sa participi la concurs nu trebuie să fii designer, trebuie să fii inventiv, creativ și să doresti ca ideea ta sa fie cunoscută. Trebuie să îți folosesti talentul și creativitatea pentru a realiza o imagine (logo) care să asigure identitatea vizuală a RATBV S.A. Creația ta poate deveni un simbol marcant pentru un oraș turistic modern. Imaginea propusă de tine, dacă va fi aleasă, va fi vizibilă în toate materilele ce țin de transportul public din Brașov. Iar câștigătorul concursului va fi cunoscut ca cel care a creat noua imagine a transportului public, o componentă a Brașovului modern.

Fiecare doritor trebuie să trimită, până la data de 05 mai 2017, pe adresa de e-mail marketing@ratbv.ro o singură propunere de imagine( logo) (in format .jpg,.png sau .pdf ). Fișierul care conține logo-ul propus trebuie să aibă în titlu numele celui care a realizat logo-ul. De asemenea, participanții sunt rugați să completeze Formularul de înscriere, disponibil pe site-ul www.ratbv.ro și să îl trimită, alături de fișierul cu imaginea.

După data de 5 mai 2017, vor fi selectate 5 dintre cele mai relevante creații de către echipa managerială RATBV S.A. iar acestea vor fi supuse la vot. Cei care vor alege sunt brașovenii. Voturile se vor acorda, online, după trei criterii, cu un punctaj maxim de 5 puncte pentru fiecare criteriu – relevanță pentru tema propusă, atractivitate și creativitate. Imaginea cu cele mai multe puncte acumulate prin voturile oferite de brașoveni va fi declarată câștigătoare.

„Participă la provocare! Fii tu cel care creează imaginea care să reprezinte transportul public brașovean!” așa ne invită să intrăm în concurs reprezentanții RATBV S.A.

Comentarii

Ultimă oră