Sari la conținut

Concurs pentru informaticieni organizat la Braşov

concurs-pentru-informaticieni-organizat-la-brasov-

Prima ediţie a maratonului de programare „Entrepreneurship” va începe vineri, 28 martie, la Aula Universităţii Transilvania din Braşov.
În cadrul maratonului, echipe de studenţi vor dezvolta aplicaţii Android cu utilitate socială. Competiţia va începe vineri, 28 martie, la ora 12 şi se va încheia sâmbătă, 29 martie, la ora 11. La finalul maratonului, cele mai bune 3 proiecte vor fi premiate de un juriu de specialitate.
Entrepreneurship îşi propune să promoveze în ţările Uniunii Europene aplicaţiile studenţilor români pasionaţi de programare. Valorile care vor fi scoase în evidenţă sunt impactul social, creativitatea şi originalitatea.
La eveniment va fi prezent un reprezentant Google care va susţine o prezentare despre resursele Android şi modele de aplicaţii create în sprijinul persoanelor cu dizabilităţi.
Ceremonia de decernare a premiilor va avea loc sâmbătă, 29 martie, începând cu ora 14.00. Evenimentul e organizat de Allview şi Centrul pentru Diplomaţie Publică în parteneriat cu Universitatea Transilvania şi Primăria Municipiului Braşov. Pentru mai multe detalii accesati  www.entrepreneurshipbv.ro

Comentarii

Ultimă oră