Sari la conținut

Clubul mobil de comedie STAND UP IN THE CITY ! în parteneriat cu www.brasovultau.ro te provoacă la concurs. TEO, VIO sau COSTEL? Alege artistul tău preferat şi trimite răspunsul la concurs@rbv.ro împreună cu datele personale: nume, prenume şi număr de telefon. Poţi câştiga prin tragere la sorţi o invitaţie pentru 2 persoane la spectacolul care va avea loc în data de 4 aprilie 2012, la Centrul Cultural Reduta.


Intrat în cel de-al treilea an, Stand up in the city se dovedeşte a fi  “proiectul de cea mai mare amploare organizat în România pe acest segment de entertainment”  reuşind astfel să pătrundă în 20 de oraşe ale ţării, unde au loc showuri lunare sau bilunare.
După o lungă vacanţă de vară, clubul mobil de comedie îşi aşteaptă publicul din BRAŞOV la CENTRUL CULTURAL REDUTA.

Înverşunat. Genial. Amuzant. Profet. Simpatic. Misogin. TEO.




Buzau. Tânăr. Supus. Trăieşte pe lângă Teo şi Costel. VIO



Mic. Jucăuş. Din Bacău. COSTEL


Unde? CENTRUL CULTURAL REDUTA
Când? MIERCURI, 4 APRILIE, ORA 21.00
Info & rezervări: 0765/436963
Preţ bilet: 25 RON*
*Biletele se găsesc la:
- Casieria Centrului Cultural Reduta (str.Apollonia Hircher nr.8)
-Deane’s Pub (str.Republicii nr.19)
-Unirea Shopping Center etaj 3 la Bar Vanilla Night

Regulamentul concursului ”STAND UP IN THE CITY”


5 PREMII: INVITAŢIE PENTRU 2 PERSOANE VALABILĂ LA SPECTACOLUL CARE VA AVEA LOC ÎN DATA DE 4 aprilie 2012 la Centrul Cultural Reduta - Braşov
1. Urmăriţi articolul de pe www.brasovultau.ro
2. Alegeţi artistul preferat TEO, VIO sau COSTEL?
3. Trimiteţi răspunsul la e-mail concurs@rbv.ro împreună cu datele personale: nume, prenume şi număr de telefon Nu este permisă mai mult de o înscriere de persoană/adresă de e-mail.
4. În data de 3 aprilie (marţi) ora 17:00 se va face tragerea la sorţi.
5. În data de 4 aprilie (miercuri) dimineaţa se va publica lista cu câştigătorii pe www.brasovultau.ro si în cotidianul Braşovul Tău. Câştigătorul va fi contactat de către echipa www.brasovultau.ro pentru a primi premiul.
6. Prin înscrierea la acest concurs acceptaţi automat regulile de desfăşurare şi agreaţi metodele prin care acest concurs funcţionează. Reclamaţiile ulterioare nu vor fi luate în considerare.
7. În cadrul concursului vor fi acceptaţi doar participanţii din Judeţul Braşov.

Comentarii

Ultimă oră