Sari la conținut

Condiţii hoteliere la standarde europene în Maternitatea Braşov

conditii-hoteliere-la-standarde-europene-in-maternitatea-brasov

Maternitatea brasoveana intra din nou in santier!

Conducerea Consiliului Judetean a anuntat astazi lansarea proiectului de modernizare, dotare si eficientizare energetica la doua corpuri de cladire din cadrul Spitalului de Obstetrica si Ginecologie.

Lucrarile vor fi finalizate in totalitate abia la inceputul anului 2020.

Prin acest proiect amplu se doreste cresterea eficientei energetice in cladirea Maternitatii si reducerea costurilor de intretinere.

Vor fi realizate lucrari de reabilitare termica exterioare, reparatii si inlocuiri ale instalatiilor termice, instalarea unor sisteme alternative de producere a agentului termic si a energiei electrice.

In cadrul proiectului, se vor reface toate saloanele existente, se vor amenaja bai in fiecare salon si se vor crea conditii hoteliere la standarde europene.

Maternitatea brasoveana a mai trecut prin santier in urma cu ceva timp, iar fara cooperare si intelegere din partea echipei medicale si a intregului personal, etapele noului proiect nu s-ar putea desfasura conform graficului.

Banii necesari unei asemenea investitii se ridica la peste 26 de milioane de lei, din care 15 milioane sunt fonduri nerambursabile.

Modernizarea unitatii medicale este inclusa in programul operational regional 2014-2020.

Comentarii

Ultimă oră