Sari la conținut

Vineri, 27 iulie 2012, la ora 17.00, Asociația pentru Promovarea Artelor Contemporane organizează ediția a patra de anul acesta a conferințelor pe teme de artă, management și politici culturale GrowArt Talks. Conferința va avea loc la Braşov, Muzeul de Artă – B-dul Eroilor, nr. 21. Intrarea este liberă.Această ediţie va fi structurată sub forma unui seminar pe tema: proiectul artistic cu impact social. Invitaţii Growart pentru această ediție sunt: Cosmina Dinu – manager de proiecte cu implicare socială, Olivia Niţiş – curator şi critic de artă şi Nona Şerbănescu, artist și manager cultural. Conferința va fi structurată în două etape: prima va cuprinde prezentările vorbitorilor, studii de caz referitoare la proiectele artistice cu implicare socială, urmând apoi o discuție liberă plecând de la ideile prezentate şi întrebările publicului. Proiectul cultural este realizat cu sprijinul Administrației Fondului Cultural Național și în parteneriat cu Universitatea Națională de Arte București.
Scopul GrowArt Talks este acela de a facilita dialogul între profesioniștii din domeniul artelor contemporane și managementului cultural și viitorii manageri, artiști, curatori, istorici și critici de artă.
Obiectivele pe termen lung vizează: aportul la creșterea generală a nivelului de lucru în domeniul artelor contemporane, dezvoltarea bunelor practici, susținerea inițiativelor tinerilor artiști și manageri culturali.

Comentarii

Ultimă oră