Sari la conținut
conferinta-pentru-mame-

,,Urmează-ţi pasiunea, fii fericită” Acesta este titlul unei conferinţe motivaţionale care va avea loc joi, 30 octombrie, la sediul Camerei de Comerţ şi Industrie Braşov. Întâlnirea va avea ca speakeri 10 femei antreprenori, specialişti şi persoane publice din Bucureşti şi Braşov şi are scopul de a strânge fonduri pentru mamele cu venituri modeste care vor să se reorienteze profesional sau să-şi dezvolte o afacere.

La eveniment printre cei 10 speakeri care vor lua cuvântul se află realizatoare de televiziune Gianina Corondan, jurnalista şi scriitoarea Petronela Rotar, actriţa Aniela Pietreanu şi realizatoarea Nora de la Radio Braşov.

“Strângem fonduri pentru unul dintre proiectele asociaţiei numit Bussines Mom, şcoală antreprenorială pentru mame cu venituri modeste. Acest proiect este menit pentru a le ajuta să capete cunoştinţe de gestionare , de marketing referitoare la o afacere” a declarat Dana Lupşa preşedinte Asociaţia Happy Moms.

Conferinţa va începe la ora 18.00 iar detalii suplimentare precum şi înscrierile se fac pe site-ul www.happymoms.ro . Evenimentul este organizat în parteneriat cu Camera de Comerţ şi Industrie Braşov .

Comentarii

Ultimă oră