Sari la conținut

Construcţia unui drum pe câmp, spre noile ansambluri rezidenţiale din Tractorul, a fost autorizată

constructia-unui-drum-pe-camp-spre-noile-ansambluri-rezidentiale-din-tractorul-a-fost-autorizata

După ce în luna mai, constructorul şi dezvoltatorul proiectelor rezidenţiale Casa Nobel şi Grandis, Insigra SRL, a obţinut avizul de la Circulaţie pentru a amenaja o nouă rută de legătură spre această nouă zonă rezidenţială, acum, a primit şi o autorizaţie de construire. Este vorba de o primă etapă de extinderea a străzii 1 Decembrie 1918, pe tronsonul dintre Ioan V. Socec – str. I.C.Brătianu, unde există acum doar un drum de pământ greu accesibil.
După cum au precizat reprezentanţii Primăriei Braşov, autorizarea modernizării acestei străzi se va face etapizat, în funcţie de reglementarea situaţiei juridice a terenurilor aflate în litigiu pe rolul instanţelor de judecată, acum fiind vorba doar de o bucată din această stradă, unde nu mai există alte litigii. Începând din această vară, asociaţia dezvoltatorilor imobiliari din noua zonă rezidenţială Tractorul a început lucrările pe mai multe străzi care fac legătura între 13 Decembrie şi noile imobile construite în acest cartier. În prezent, se lucrează la modernizarea străzilor Ioan Popasu şi I. C. Brătianu, două căi de acces importante spre o serie de ansambluri construite de diverşi dezvoltatori. Ambele lucrări la infrastructura stradlă sunt executate pe cheltuiala dezvoltatorilor imobiliari şi sunt supravegheate de diriginţi de şantier din partea Primăriei, astfel încât toate normativele să fie respectate.
Reamintim că până în acest moment au fost eliberate autorizaţii de construcţie pentru primele faze de asfaltare a străzilor Ioan Popasu, Nicolae Labiş, I.C.Brătianu, Ştefan Baciu, Emanoil Bernfeld şi Ioan Ursu.

Comentarii

Ultimă oră