Sari la conținut

Consultanţă şi servicii gratuite pentru firmele din Transilvania

consultanta-si-servicii-gratuite-pentru-firmele-din-transilvania

   Firmele din Transilvania pot beneficia de consultanţă şi servicii gratuite oferite de Enterprise Europe Network prin campania #EENCanHelp.

    Enterprise Europe Network este o echipă formată din 7 instituţii din Transilvania conectate la întreaga lume, o iniţiativă a Comisiei Europene, cu peste 3000 de experţi în peste 60 de ţări care vine în sprijinul mediului de afaceri autohton pentru dezvoltarea afacerilor sau identificarea de noi pieţe.


     În Transilvania, firmele pot beneficia de servicii gratuite în domenii ca servicii de informare şi consultanta, oportunităţi de cooperare în afaceri sau servicii de inovare şi transfer tehnologic.


     Eforturile Enterprise Europe Network de susţinere a competitivităţii întreprinderilor din Transilvania, vin cu atât mai mult în această perioadă de criză, în speranţa că împreună cu firmele braşovene şi din întreaga Transilvanie se va construi un mediu de afaceri mai prosper şi mai competitiv la nivel european.


  Firmele interesate pot trimite un e-mail la adresa een@een-transilvania.ro sau să acceseze website-ul http://www.bisnet-transylvania.ro/ .

Comentarii

Ultimă oră