Sari la conținut
conteaza-culoarea-pantalonilor

Fiecare culoare emana un anumit sentiment, dar el poate sa fie diferit pentru mine fata de cum e pentru tine. Cu toate acestea, putem trage cateva concluzii privind personalitatea fiecaruia, in functie de hainele pe care le-a ales, dar si a culorilor acestora.


De exemplu, cei care poarta negru pot fi vazuti ca si timizi, introvertiti, care nu vor sa provoace o reactie din partea celor din jur, in timp ce persoanele care poarta culori deschise sunt extrovertiti si vor sa fie implicati din punct de vedere social. Totusi, de-a lungul acestui articol voi incerca sa acopar, din punct de vedere psihologic, motivele pentru care unii oameni poarta culori deschise si unii inchise. Totusi, daca nu ai rabdare si vrei sa te uiti acum peste cateva tipuri de pantaloni, descopera modelele care iti plac si comanda unul acum.


De ce poarta unii oameni pantaloni si articole vestimentare de culoare neagra


In primul rand, in psihologie s-au facut mai multe studii privind motivul pentru care alegem o anumita culoare, iar, aparent, totul vine din subconstient. De cele mai multe ori, culoare hainelor ne reflecta personalitatea sau modul cum ne simtim in acel moment. Conform mai multor studii de specialitate, cei care poarta culoarea neagra nu sunt neaparat introvertiti, dar sunt extrem de sensibili, desi nu arata lucrul asta. Culoarea neagra indica putere si inteligenta, iar acest aspect se regaseste in mai multe arii. De exemplu, atunci cand termini facultatea, vei purta o palarie neagra si o manta neagra (uneori e albastra, dar foarte putine facultati folosesc culoarea asta).
Culoarea neagră denota faptul ca o persoana este serioasa si, totodata, ambitioasa. Acesteia nu ii pasa, adeseori, de modul cum arata altii din jurul ei, dar ii pasa de modul cum gandesc.


De ce poarta unii oameni pantaloni si articole vestimentare de culoare verde?


Mai mult studii au ajuns la aceiasi concluzi, si anume ca verdele ajuta la mentinerea starii de bine si buna dispozitie, atat pentru tine cat si pentru cei din jurul tau. Verdele este o culoare care domina planeta si nu e de mirare ca toti avem un sentiment placut atunci cand o vedem. Cei care poarta verde au adeseori o viata publica si foarte activa, iar ei au o personalitate puternica, sunt grijulii si amabili cu cei din jur.


De ce poarta unii oameni pantaloni si articole vestimentare de culoare rosie?


Rosul este, fara nici o indoiala, culoarea pasiunii si puterii. Dar, conform studiilor, aici gasim si cele mai negative caracteristici asociate cu purtarea unei culori. Persoanele care poarta articole vestimentare rosii, in special femeile, sunt extrem de emotive, egocentrice si sunt mai predispuse sa dezvolte diferite dependente.


De ce poarta unii oameni pantaloni si articole vestimentare de culoare alba?


Albul este un simbol al puritatii, inocentei si al libertatii. Cei care poarta alb se afla, adeseori, la inceputul unui drum sau doresc sa faca schimbari in viata lor. Albul reprezinta, totodata, si optimism, iar oamenii care poarta astfel de articole vestimentare sunt extrem de curati si organizati in toate aspectele din viata lor.

Comentarii

Ultimă oră