Sari la conținut

Continuă Festivalul Musica Barcensis! Concerte la Hărman şi în Bartolomeu

continua-festivalul-musica-barcensis-concerte-la-harman-si-biserica-din-bartolomeu

Ultimele concerte ale lunii iulie din cadrul Festivalul Musica Barcensis au loc la Biserica Evanghelică din Hărman şi la Biserica Sfântul Bartolomeu (din Bartolomeu).

Sâmbătă vom asista la Hărman la un recital instrumental de flaut, pian, violoncel și chitară clasică. Iar duminică vom avea ocazia să audiem la Bartolomeu, un concert vocal deosebit beneficiind de o acompaniere de excepție la pian și nai.


    Sâmbătă, 29 iulie 2017, de la ora 18.00, Biserica Evanghelică din Hărman va fi gazda concertului susținut de ansamblurile Alpha Duo (Elveția), format din Alexandra și Teodora Ducariu și GuitarCello (Italia) alcătuit din Sînziana Bica și Luca Villani, ce vor debuta în fața publicului din Țara Bârsei, cu un program interesant și totodată provocator.

Recitalul va conține piese de J.Mouchet, G. Fauré, G.Hüe, B.Godard, I. Albeniz, A. Piazzola, H.Villa-Lobos și R.Gnattali.

Duminică, 30 iulie 2017, de la ora 19.00, va avea loc la Biserica din Bartolomeu, concertul trioului vocal Rhapsodia acompaniat la pian de Paul Cristian și un recital la nai susținut de Cristina Petcu.

Programul va cuprinde lucrări de N.Kedrov, D. Kedric, C-tin Drăgușin, G.Giplin, C.C.Miller, R.Calmel, J.B.Loeillet și G.F.Händel.

Intrarea la ambele concerte este liberă.

Aproape 2000 de spectatori și 125 de artiști  au fost prezenți până acum în spațiul sacru al bisericilor evanghelice din Țara Bârsei, bucurându-se  de fiecare concert al primei luni de Musica Barcensis. Prejmerul, unde s-a născut ideea acestui festival, prin acustica sa deosebită și amplasarea încărcată de istorie va deveni în luna august, polul central al concertelor de duminică, luând locul Bisericii din Bartolomeu, cea care a dominat luna iulie.


    Festivalul Musica Barcensis 2017 este un proiect cofinanţat de Consiliul Judeţean Braşov.


    Programul detaliat al concertelor și informații despre artiștii și ansamblurile participante în ediția din acest an al Festivalulului Musica Barcensis sunt afișate pe site-ul Fundației Forum ARTE la adresa: http://www.forumarte.ro/musica-barcensis/ .

Comentarii

Ultimă oră