Sari la conținut

Contrabandişţii au abandonat o dubă înţesată cu 50.000 de pachete de ţigări

contrabandistii-au-abandonat-o-duba-intesata-cu-50000-de-pachete-de-tigari

Atât de tare s-au speriat mai mulţi contrabandişti de ţigări când au realizat că pot fi înhăţaţi de poliţiştii de frontieră români încât au lăsat baltă, la graniţă, atât cele 50.000 de pachete de ţigări pentru care, fireşte, nu aveau acte, cât şi microbuzul pe care-l foloseauseau la cărăuşie şi au fugit...peste graniţă.

Mai mulţi traficanţi de ţigări care acţionau la graniţa din România şi Republica Moldova au fost surprinşi de poliţiştii de frontieră de la Sculeni, judeţul Iaşi, exact în momentul în care organizau un transport de aproximativ 50.000 de pachete de ţigări aduse de dincolo de Prut. Nu mai că, în momentul în care au simţit că pot fi înhăţaţi, contrabandişţii au rupt-o la fugă peste graniţă, în Republica Moldova.

Libertatea li s-a părut, fireşte, mult mai de preţ de cât marfa lor, estimată la 437.000 de lei, şi decât microbuzul folosit la cărăuşie, un vehicul care costă cam  20.000 de lei, pe care le-au abandonat fără să stea pe gânduri. După ce au identificat proprietarul dubei abandonată cu tot cu zecile de mii de pachete de ţigări, oamenii legii ieşeni speră să ajungă, ajutaţi şi de colegii din Republica Moldova, la toţi membrii reţelei de contrabandişti.

Comentarii

Ultimă oră