Sari la conținut
corona-a-mai-batuto-o-data-pe-hcm-roman

Corona Braşov a reuşit al 9-lea succes stagional în etapa a 16-a din Liga Naţională de handbal feminin. Zamfir şi compania au trecut în deplasare cu 27–24 (14-12) de HCM Roman.

La fel ca precedentele două partide din Cupa EHF, meciul a fost extrem de echilibrat. Braşovencele s-au aflat încă de la început la conducere, însă moldovencele au ţinut mereu aproape. La pauză, formaţia pregătită de Bogdan Burcea şi Dumitru Berbece avea un avans de două goluri, pe care l-a gestionat foarte bine în repriza a doua. În ultimul sfert de oră, braşovencele au prestat un joc solid şi s-au desprins în învingătoare.

„A fost un joc dur, dar e o victorie mare, de care aveam nevoie ca de aer. Suntem fericiţi cu toţii că am reuşit să ne trecem în cont toate punctele. E o victorie importantă, dar trebuie să rămânem concentraţi, pentru că ne aşteaptă meciuri la fel de grele. La cum se joacă acum, nu mai putem spune că sunt meciuri uşoare. Le-am spus fetele la final că trebuie să facem totul meci de meci pentru a ne menţine pe calul acesta frumos pe care am reuşit să ne urcăm şi să ne vedem de drumul nostru”, a spus antrenorul Coronei, Bogdan Burcea, după victoria de la Roman.

Marcatoare Corona: Cartaş 6, Zamfir 6, Chiper 5, Raţiu 4, Pricopi 3, Ţăcălie 2, Dincă 1.

În clasament, Corona a strâns 29 de puncte şi se bate cu Dunărea Brăila pentru poziţia a 3-a.

Următorul meci al braşovencelor va fi duminica viitoare, cu Universitatea Craiova, pe teren propriu.

Comentarii

Ultimă oră