Sari la conținut

Corona a pierdut duelurile din Liga Mol cu DVTK şi Ferencvaros

corona-a-pierdut-duelurile-din-liga-mol-cu-dvtk-si-ferencvaros

Liga Mol nu le prieşte deloc „lupilor” Coronei. Băieţii lui Otto Keresztes nu au emis nicio pretenţie în jocul cu DVTK, pierdut cu un categoric 5-1. În schimb, ceva mai disputată a fost partida contra celor de la Ferencvaros. Braşovenii au condus la un moment dat cu 3-0, însă în cele din urmă au cedat cu 6-4.

Hocheiştii de la Corona „Wolves” Braşov nu au reuşit să treacă peste şocul înfrângerii din Cupă, pierzând şi confruntările din Liga Mol, programate la începutul acestei săptămâni.

La Patinoarul „Olimpic” de sub Tâmpa au venit DVTK şi Ferencvaros. În primul meci, „lupii” au început prost, iar după două minute deja erau conduşi cu 3-0. Până la finalul primei reprize, Matias Biro a redus din diferenţă, însă a fost insuficient pentru ca braşovenii să mai spere la ceva. În ultima parte, maghiarii au mai punctat de două ori şi s-au impus cu un categoric 5-1.

Al doilea joc a fost ceva mai disputat. Braşovenii au avut un start de vis, conducând cu 3-0 după prima repriză, datorită reuşitelor semnate de Virag, Zsok şi Fodor. Din păcate, Ferencvaros a revenit în debutul părţii secunde şi a egalat la 3, însă Trancă a readus-o pe Corona în avantaj înaintea ultimei reprize. Aici, băieţii lui Otto Keresztes nu au mai fost în stare să ţină ritmul, maghiarii au mai punctat de trei ori şi au câştigat în cele din urmă cu 6-4.

„Am început bine și am dominat prima repriză. Echipa adversă a exercitat continuu presiune asupra noastră și cu puțin noroc au speculat fiecare greșeală a noastră. A treia repriză a fost echilibrată, însă pucul nostru a atins bara, iar pucul lor a intrat în poartă. Urmează câteva zile libere în care să ne reîncărcăm bateriile și să ne întoarcem cu forțe proaspete. Până atunci dorim tuturor un Crăciun Fericit”Otto Keresztes, antrenor Corona

În clasamentul Ligii Mol, Corona este în continuare pe ultima poziţie după 32 de meciuri, cu 18 puncte.

Comentarii

Ultimă oră