Sari la conținut

Corona Braşov, la primul insucces în liga a doua

corona-brasov-la-primul-insucces-in-liga-a-doua-

Fotbaliştii de la Corona nu au mai jucat sâmbătă dimineața precum Barcelona (vorba suporterilor de pe Carpați) şi au bifat primul insucces al stagiunii. CSM Râmnicu Vâlcea a dat calculele peste cap şi a câştigat la Braşov cu scorul de 3-2 !!! Lanterna seriei B2, a fructificat la maximum situațiile de gol avute, în timp ce liderul nu a mai arătat a ….lider!

Gustul amar al înfrângerii….

Vâlcea a dat o replică peste aşteptări sub Tâmpa şi a tranşat jocul încă după primele 45 de minute.Oltenii au făcut 1-0 încă din min.4 (şut imparabil Stoica din 16 metri, la colțul lung). Replica Braşovului a venit la doar 3 minute distanță: şut Ene de la 25 de metri pentru 1-1 şi lucrurile păreau să intre în normal.  Asta până în minutul 38, când acelaşi Stoica reuşeşte execuția carierei: şut sub bară de la 30 de metri şi Vâlcea conducea cu 2-1!!Avea să fie chiar mai rău pentru braşoveni până la pauză: Octavian Vasile a făcut 3-1 pentru oaspeți, după ce a scăpat singur şi la executat cu sânge rece pe Marc! La doar 3 minute de la reluare, speranțele Coronei au înviat: portarul Toma gafează ca la începători şi Marinescu profită: 2-3 !! Până la final, jocul s-a disputat aproape în permanență în jumătatea de teren a vâlcenilor, dar tabela nu s-a mai modificat. Ene putea să facă şi el dubla, dar şutul său a zguduit transversala !! Pe fondul unui joc mediocru al Coronei, dar şi ocrotiți şi de şansă, vâlcenii pleacă de la Braşov cu trei puncte nesperate.

Joc modest, rezultat pe măsură

Înaintea partidei, principalul gazdelor Daniel Bona(foto), atrăsese atenția, că un joc cu ultima clasată poate fi extrem de periculos! Semnalul nu a fost luat în seamă de jucători, iar rezultatul s-a văzut pe tabelă. “ Degeaba le-am spus că  un meci cu ultima clasată poate fi foarte greu ! Majoritatea jucătorilor mei au evoluat sub nivelul lor. Vâlcea din două şuturi şi o ocazie ne-a dat trei goluri!Noi ne-am creat mai multe ocazii, dar din păcate nu am reuşit să înscriem. Eu nu vreau să vorbesc acum şi de arbitraj, dar de două etape suntem luați în colimator! “ a declarat la final Bona.

Stoica, omul meciului

Autor al unei duble,  A. Stoica a fost omul meciului în jocul de pe Carpați.”Astăzi mi-a mers foarte bine, mă bucur că am dat două goluri şi am putut să-mi ajut echipa. Corona este o echipă foarte bună şi eu cred că merită să promoveze” a spus jucătorul oaspeților. Fostul jucător al celor de la Precizia Săcele, Laurențiu Tudor, actual principal la CSM Râmnicu Vâlcea, a avut şi el cuvinte de laudă la adresa formației de sub Tâmpa. “ De ce să nu fim realişti, este o victorie neaşteptată pentru noi. Din moment ce am câştigat trei puncte pe terenul liderului, putem spune că a fost cel mai bun joc al nostru în acest sezon. Nimeni nu ne-a motivat din punct de vedere financiar pentru a scoate un rezultat bun aici. După mine, Poli Timişoara şi Corona Braşov, echipe cu care am jucat de altfel, au cele mai mari şanse să promoveze!” a declarat principalul vâlcenilor.

“Mergem înainte!”

Înfrângerea cu Vâlcea nu a căzut deloc bine braşovenilor, care speră să digere cât mai repede acest eşec, pentru a avea un final de sezon ok.“Asta este, mergem înainte, oricum suntem mult peste ceea ce ne propusesem la începuutul campionatului. Trebuie să avem încredere în echipă, în fotbal apar şi astfel de moment. Sper să trecem peste acest meci şi să ne menținem acolo, în față. Dacă gestionăm bine finalul de tur, putem să încheiem prima parte a campionatului în primele două locuri!” a mai spus principalul Coronei, Daniel Bona. Chiar şi cu înfrângerea de sâmbătă, Corona Braşov rămâne în continuare lider în seria B2, cu un total de 24 de puncte. În etapa cu numărul 13, braşovenii vor juca la sfârşitul săptămânii, în deplasare cu FC Argeş.

Comentarii

Ultimă oră