Sari la conținut
corona-brasov-nu-a-putut-trece-de-craiova

În intermediara de aseară, joc ce a contat pentru etapa cu numărul 11 a primei ligi, handbalistele de la Corona Braşov porneau indiscutabil cu prima şansă, în jocul cu SCM Craiova, echipă care se zbate în subsolul clasamentului. Calculul hârtiei a fost însă dat peste cap de oltence, care au închis tabela la 22-21!!!
Joc modest, rezultat pe măsură… O victorie şi două remize! Aceasta era zestrea Craiovei înaintea jocului cu echipa Marianei Târcă. Aseară a venit şi succesul cu numărul doi pentru oltence, care trag o gură serioasă de oxigen, în lupta pentru evitarea retrogradării! Corona Braşov a ratat astfel o şansă imensă de a urca pe poziţia a doua a clasamentului Ligii Naţionale la handbal feminin!
Greu când se fluieră… normal. După ce etapa trecută s-au chinuit pe teren propriu cu CSM Bucureşti (victorie la limită în ultimele secunde!!),
braşovencele au avut o evoluţie sub aşteptări în Bănie. Corona câştigase în runda precedentă, împinsă serios de la spate de cei doi arbitri. În loc să-şi remedieze lacunele din joc, braşovencele au crezut că povestea cu ulciorul rămâne valabilă. Cuplul de arbitri Pavel-State, de departe cel mai experimentat din România, a fost însă discret în teren… Greu, când nu joci acasă!
Fostele braşovence au îngropat Corona! Craiova a făcut multe transferuri în pauza de iarnă, în speranHa că echipa se va salva de la retrogradare. Carmen Amariei, Ildiko Barbu Kerekeş, Carmen Ilie, Alexandra GogoriHă sau Ionica Munteanu – foste jucătoare ale Braşovului - au semnat pentru echipa din Bănie şi au pus serios umărul la succesul Craiovei de aseară! Amariei a fost principala marcatoare a gazdelor, cu cele 5 goluri marcate, iar „Şumi” a închis poarta Craiovei pe finalul jocului, atunci când echipa ei avea mai mare nevoie!!
Program infernal pentru Corona. Braşovencele nu au prea mult timp la dispoziţie să îşi lingă rănile. Pentru Corona urmează trei jocuri foarte grele: cu Universitatea Jolidon Cluj (deplasare), HC Brăila (acasă) şi HC Zalău (deplasare).

Comentarii

Ultimă oră