Sari la conținut
corona-brasovhcm-baia-mare-3026

Înfrângerea ruşinoasă suferită în urmă cu o etapă la Galați le-a readus cu picioarele pe pământ pe handbalistele de la Corona. Serios muştruluite după eşecul de pe terenul lanternei roşii, braşovencele ne-au arătat aseară că atunci când se vrea, se şi poate! Corona Braşov s-a impus în fața celor de la HCM Baia Mare şi lucrurile reintră în normal la echipa de sub Tâmpa.
S-au temut, au câştigat! Braşovencele s-au temut de echipa maramureşeană, dar s-au impus de o manieră lejeră. Corona a condus în permanență pe tabela de marcaj, iar momentele când diferența de scor a fost minimă au fost rare. Pentru Corona Braşov au marcat: Druțu 8, Burghel 6, Hotea 6,Apetrei 4, Țăcălie 2, Tudor 1, Predoiu 1, Chiper 1, Şorodoc 1. Cu 4 victorii reuşite în 7 partide, Corona Braşov  acumulează 8 puncte, zestre care menține echipa de sub Tâmpa pe locul 4 în clasament.
„Am arătat ca o echipă!” Foarte fericită de ceea ce arăta tabela la finalul partidei, Mariana Târcă a recunoscut după ultimul fluier că s-a temut de echipa din Baia Mare. “Ne-am temut foarte mult. Am pregătit minuțios acest joc, cu o echipă foarte bună a campionatului nostru. Eu le mulțumesc din suflet fetelor, pentru că au avut puterea să treacă peste momentul Galați. Întotdeauna echipa noastră are puterea să renască precum pasărea Phoenix, ştiam acest lucru şi le mulțumesc pentru efortul depus, ambiția şi dăruirea de care au dat dovadă în jocul cu Baia Mare. Toată lumea a avut nevoie şi de susținerea publicului, inclusiv noi, antrenorii, şi nu putem decât să le mul- țumim şi celor din tribune.
„La Braşov se joacă la limită”. Baia Mare reuşise să se impună pe terenul Zalăului (acolo unde se spune că oaspeții câştigă doar dacă gazdele vor) dar a plecat cu coada între picioare de la Braşov. Principalul băimărencelor, Costică Buceschi, a găsit la finalul jocului unul dintre motivele pentru care echipa sa a pierdut sub Tâmpa. “Eu zic că meciul a fost decis în primele 15 minute. Arbitrii au lăsat gazdele să joace foarte dur, ăsta este jocul Braşovului acasă, iar arbitrii tolerează acest joc. Avem foarte multe jucătoare accidentate după acest meci, una dintre ele având fractură deschisă la un deget de la mână. La Zalău am câştigat pentru că am fost lăsați să jucăm” a declarat tehnicianul din Baia Mare.

Comentarii

Ultimă oră