Sari la conținut

Corona şi-a vândut scump pielea! CSM Bucureşti a câştigat la două goluri cu Braşov, 28-26

corona-sia-vandut-scump-pielea-csm-bucuresti-a-castigat-la-doua-goluri-cu-brasov-2826

Corona Braşov a întâlnit luni seara cel mai greu adversar din acest sezon. Campioana CSM Bucureşti venea în Sala "Dumitru Popescu Colibaşi" din postura de mare favorită. Cu toate acestea, jocul a fost destul de echilibrat, însă la final bucureştencele au câştigat cu 28-26 (14-13).

Începutul de meci a fost destul de echilibrat, iar la un moment dat Corona a trecut în avantaj pe tabela de marcaj, având un avans de două goluri. Din păcate, formaţia lui Bogdan Burcea nu a ştiut să gestioneze momentul, iar până la pauză CSM-ul a revenit şi a intrat la cabine cu un gol în faţă, 14-13. În partea a doua, jocul a fost la discreţia campioanelor, care au păstrat în permanenţă o diferenţă de cel puţin două goluri. În cele din urmă, s-a terminat 28-26 pentru CSM Bucureşti.

„Trebuie să le felicit pe fete pentru atitudine, pentru dăruire. Privim înainte și sper să îmbunătățim aceste aspecte. CSM București a avut mai multe soluții, dar nu are de ce să ne fie rușine după acest joc” - Bogdan Burcea, antrenor Corona Braşov

Marcatoarele Coronei: Cartaş 10, Zamfir 4, Ciuciulete 3, Pricopi 3, Raţiu 2, Chiper 1, Neagu 1, Hotea 1, Ţăcălie 1

După acest meci, Corona a ajuns la a 3-a înfrângere stagională, însă în acelaşi timp a bifat şi 4 succese. Cele 12 puncte strânse până acum îi asigură echipei lui Burcea doar poziţia a 4-a, la un singur punct în spatele celor de la CSM Ploieşti, formaţie care ocupă ultima treaptă a podiumului. Primele două locuri sunt "confiscate" de HCM Baia Mare şi CSM Bucureşti, care au maximum de puncte după 7 runde.

Liga Naţională va intra în pauză în următoarele trei săptămâni, datorită meciurilor echipei naţionale din preliminariile Campionatului European. În etapa a 8-a, programată pe 17 octombrie, Corona va avea din nou o "misiune imposibilă", în deplasare la HCM Baia Mare.

Comentarii

Ultimă oră