Sari la conținut
corona-vrea-in-finala-ehf

Antrenorul Coronei, Bogdan Burcea a declarat, că echipa pe care o antrenează va face totul pentru a ajunge în finala Cupei EHF, chiar dacă în semifinale va avea în faţă o formaţie puternică din Germania, TuS Metzingen.

Nu putem spune că am avut vreo preferinţă, pentru că la acest nivel este clar că e greu să spui că vreo echipă e mai puţin bună decât alta. Suntem, totuşi, în semifinalele unei competiţii destul de puternice, în care sunt angrenate formaţii bune. Niciuna dintre cele patru echipe nu este în semifinale întâmplător, aşa că orice adversar trebuie tratat foarte serios. Vom avea în faţă o echipă puternică, o echipă care este într-o formă bună şi care are jucătoare bune în lot aşa că trebuie să adunăm cât mai multe informaţii despre ele pentru a fi cît mai bine pregătiţi. Nu se pune problema să nu facem totul pentru a ajunge în finală. Dacă am ajuns până aici, normal că ne dorim foarte tare să jucăm finala. Ar însemna enorm pentru fete să joace o finală de cupă europeană, aşa cum înseamnă, de altfel, pentru orice sportiv să ajungă în faza finală a unei competiţii mari", a spus Burcea.

Meciul tur dintre Corona Brașov și TuS Metzingen se va disputa pe 2 sau 3 aprilie, în Sala Sporturilor „Dumitru Popescu Colibaşi", urmând ca returul să se dispute în week-end-ul 9-10 aprilie, în Germania.

Comentarii

Ultimă oră