Sari la conținut
costel-pantilimon-a-fost-transferat-de-watford

Portarul român Costel Pantilimon s-a despărțit de echipa engleză de fotbal Sunderland și a semnat cu altă formație din Premier League, Watford. Costel Pantilimon, 28 de ani, a semnat un contract pe trei ani și jumătate cu Watford, pentru o sumă ce nu a fost dezvăluită.

Internaționalul român era legitimat din vara lui 2014 la Sunderland, pentru care a evoluat de 49 de ori, având în sezonul trecut o mare contribuție la salvarea de la retrogradare. În actuala stagiune, el a disputat 18 meciuri pentru "pisicile negre".

Înainte de a veni la Sunderland, Pantilimon a petrecut trei ani la Manchester City, pentru care a jucat 29 de meciuri, după un transfer de 3 milioane de lire sterline de la Politehnica Timișoara.

Watford, o nou-promovată, este în acest moment pe locul 12 în Premier League, la 8 puncte de zona retrogradării. Portarul titular este în acest moment veteranul brazilianul Heurelho Gomes, care luna viitoare va împlini 35 de ani. Unul dintre goalkeeperii de rezervă este lituanianul Giedrius Arlauskis, fost la Steaua București și Unirea Urziceni.

Comentarii

Ultimă oră