Sari la conținut

Costin Ştefan, povestea unui vagabond braşovean

A călătorit în peste 80 de ţări şi a  dorit să  împărtăşească şi altora trăirile sale. “Jurnalul unui vagabond prin lume” este numele cărţii de călătorie care a fost vândută în mii de exemplare.

Autorul, Costin Ştefan, un tânăr om de afaceri braşovean, care  a văzut aproape toată lumea călătorind cu rucsacul în spate şi dormind la hoteluri de o stea sau la localnici. Alături de alţi 10 braşoveni cu poveşti deoesebite, Costin va vorbi în faţa unui  public despre succesul său şi  mottoul după care se ghidează în  viaţă: Poartă-te cu ceilalţi aşa cum ai vrea să se poarte şi ei cu tine. Costin Ştefan  a  început să călătorească în  studenţie, la politehnică, pe care şi-a prelungit-o la ...7 ani. Strângea bani muncind  în vacanţele de vară. Învăţase limba esperanto şi aşa a mers prin aproape toată Europa.  După terminarea facultăţii, Costin Ştefan înfiinţează o firmă de instalaţii pentru construcţii, care în câţiva ani ajunge în topul societăţilor de profil. Visul de avea bani i se îndeplinise, aşa că o lasă mai uşor cu afacerea şi începe să călătorească. Nu prin excursii de lux, ci ca globe trotter, cu rucsacul în spinare. Din toate aventurile de până acum,  cel mai mult a fost atras de localnici. A văzut peste 80 de ţări şi nu se opreşte. Acum, Costin vrea să ajungă în America centrală. Chiar dacă nu doarme la hoteluri de lux, orice călătorie costă. El îşi permite financiar, dar ce le spune celor care vor să  vadă lumea şi nu au bani?
Costin Ştefan  a scris despre tot ce a văzut în   Jurnalul unui vagabond prin lume, publicat în două volume. Pentru o  carte care nu a avut publicitate, scrisă de un autor necunoscut , a avut un succes neaşteptat.
În această vineri, Costin Ştefan, alături de alţi 10 braşoveni cu poveşti deoesebite de viaţă,  va vorbi   despre frumuseţea de a face ce-ţi place. Dacă vreţi să-i cunoaşteţi,  vă puteţi înscrie în public,  accesând site-ul 11even.ro. (E.C.)

Comentarii

Ultimă oră