Sari la conținut

Cu taxiul la Constanța după ce au luat aproape 30.000 de lei de la o brașoveancă

cu-taxiul-la-constanta-dupa-ce-au-luat-aproape-30000-de-lei-de-la-o-brasoveanca

Poliţiştii de investigaţii criminale din Braşov, cu sprijinul poliţiştilor din Prahova, au reţinut marţi doi tineri de 17 ani, din judeţul Constanţa, bănuiţi de săvârşirea infracţiunii de înşelăciune. Aceştia au fost prinşi în timp ce încercau să părăsească municipiul Braşov, într-un taxi, iar asupra lor a fost găsită suma de aproximativ 20.000 de lei şi 2.000 de euro.

În urma verificărilor, poliţiştii au stabilit că aceştia, în noaptea de sâmbătă spre duminică, în timp ce ţineau legătura telefonic cu complicii lor, s-ar fi prezentat la domiciliul unei femei, de pe bulevardul Alexandru Vlahuţă, din municipiul Braşov, de la care ar fi primit suma de bani găsită în posesia lor.

În prealabil, femeia fusese apelată pe postul telefonic fix şi i se prezentase ca reală situaţia că un membru al familiei ar fi fost implicat într-un accident şi ar avea nevoie de aceşti bani, femeia fiind convinsă de veridicitatea faptelor şi consimţind să predea banii. Prejudiciul urmează a fi restituit de poliţişti părţii vătămate.

Cei doi minori au fost reţinuţi pentru 24 de ore şi au fost introduşi în arestul IPJ Braşov şi sunt cercetaţi în continuare sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de înşelăciune, complicitate la înşelăciune şi tentativă de înşelăciune.

Comentarii

Ultimă oră