Sari la conținut

Cum achiziționezi apartamente la prețurile cele mai bune?

cum-achizitionezi-apartamente-la-preturile-cele-mai-bune

Înainte de începerea anului universitar febra închirierilor imobiliare se face cu adevărat resimțită. Fiind timpul cel mai potrivit pentru a găsi ceva cu adevărat rentabil, piața imobiliarelor devine extrem de aglomerată în cele mai mari orașe din țară. Cei care sunt dispuși să ofere spații spre închiriere, indiferent că este vorba despre garsoniere sau apartamente, cu diverse camere, trebuie să ia în calcul nevoile unor posibili chiriași și să le asigure acestora cele mai bune condiții, în limita posibilităților.


Așadar, cei care pornesc în căutarea de anunțuri imobiliare în Brașov trebuie să se orienteze după diverse aspecte pentru a avea apoi garanția că se pot bucura din plin de spațiul pentru care plătesc o anumită sumă de bani. De avut în vedere însă că este foarte posibil ca unii proprietari să supraevalueze prețurile și să aibă pretenții exagerate în această privință.


Asta ne conduce la un prim aspect de luat în considerare în alegerea unor apartamente sau garsoniere în Brașov: prețul. Iată ce spun despre acest criteriu experții celei mai mari platforme de anunțuri imobiliare, compariimobiliare.ro.


De preferat vor fi întotdeauna serviciile celor care știu să ofere un preț corect sau să fie dispuși să îl negocieze. Cel mai bine este să se țină cont de diversele statistici realizate în această privință, un bun exemplu în acest sens fiind chiar cele disponibile pe platforma anterior menționată.


În principiu, acesta trebuie să fie stabilit și ținându-se cont de utilități, dotări, poziționare, accesul pe care îl oferă la principalele atracții ale orașului și zone de interes, dar și stații de autobuz, parcuri, etc.

Pentru a se încheia o înțelegere care să convină ambelor părți este necesară posibilitatea de a negocia. Am putea spune că este unul dintre cele mai importante aspecte de avut în vedere atunci când vine vorba despre vizualizarea de anunturi imobiliare Brasov.

Cum este formulat anunțul și cum se prezintă în realitate spațiul?


Chiriașii trebuie să fie atenți atunci când doresc să închirieze nu doar la modul în care se prezintă anunțul (dacă include imagini atractive), dar și la realitate, la felul cum arată acesta. În general, sunt de încredere cei care fac efortul de a-și aștepta noii chiriași în curățenie, care dau cu un strat de lavabil în încăperi, realizează o curățenie generală exemplară și asigură utilitățile necesare pentru un minimum de confort.

Unii chiriași sunt pretențioși în ceea ce privește mobila, dar de preferat ar fi ca aceasta să nu fie antică, să nu încarce spațiul sau să îi dea senzația de aglomerare. Un bun mod de a atrage persoane interesate este prin specificarea unor detalii complexe cu privire la facilitățile, dotările și utilitățile incluse, printr-un limbaj cât mai prietenesc.


Oferă proprietarul contract de închiriere?


Indiferent de perioada de închiriere, doritorii trebuie să se asigure că vor fi puși să semneze și un contract. Când proprietarii nu menționează nimic în legătură cu asta, acest lucru ar trebui să ridice deja întrebări. Chiar și când acesta există, este esențial să se urmărească și clauzele pe care le include – trebuie să fie cât mai clare și specifice.


Un anunț imobiliare Brașov complet este cel care oferă și informații cu privire la acest aspect pentru că astfel chiriașilor li se oferă mai multă încredere. Nu în ultimul rând, ambele părți trebuie să aibă în vedere și termenul la care spațiul trebuie să fie eliberat. De preferat ar fi ca proprietarii să anunțe din timp atunci când doresc să viziteze apartamentul sau garsoniera – așa ar fi corect.


Credibilitate în toate aceste aspecte mai sus menționate oferă întotdeauna experții portalului compariimobiliare.ro, care au găsit locuințe provizorii potrivite nevoilor clienților săi și deține la ora actuală peste 200 de apartamente de închiriat în Brașov.

Comentarii

Ultimă oră