Sari la conținut

Cum ai murit în viața anterioară, în funcție de zodia ta

cum-ai-murit-in-viata-anterioara-in-functie-de-zodia-ta

Exista persoane care nu cred in reîncarnare, însă sunt și foarte mulți oameni care spun că este posibil să nu traim doar o viata, ci mai multe. Astrologii chiar ne spun cum am murit într-o viață anterioară.
Berbec :Acești nativi au revenit pe pamand după o viață plină de introspecții, limite, responsabilități și robie. Ei au fost, probabil, artiști neîmpliniți sau filosofi, iar din cauza greutăților prin care au trecut în altă viață, simt acum o dorință
mare de răzbunare. Berbecii au avut probleme cu drogurile și băutura și au murit din cauza unei supradoze.
Taur :Taurii au fost pasionați de știință și Univers și au încercat să deslușească fel și fel de mistere, iar din această cauză au murit loviți de fulger, în timp ce studiau ploaia.
Gemeni :Persoanele născute sub acest semn zodiacal au avut în trecut o viață săracă din punct de vedere spiritual și intelectual. Gemenii au murit spânzurați, dupa ce au încercat să otravească o persoană de rang înalt.
Rac :Racii nu și-au asumat nicio responsabilitate în altă viață și au trăit doar pentru a-și satisface plăcerile carnale. Ei au murit din cauza unei boli venerice.
Leu :Acești nativi s-au gândit doar la ceilalți și s-au pus pe ei pe ultimul loc. Au pledat pentru cauze nobile și au murit otrăviți. Citește continuarea pe studentie.ro .

Comentarii

Ultimă oră